Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Text Size
  • bpis
  • books
  • amphitheatre up
  • villa
  • garden
  • Laboratory M
  • bike
Previous Next

Σπουδάζοντας στο Τμήμα 

 Αν θέλετε να έχετε μια συναρπαστική και επιτυχημένη καριέρα, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι ένα από τα μεγαλύτερα, με πάνω από 10000  φοιτητές, επιχειρηματικά τμήματα, στην Ελλάδα κι όχι μόνο. 

Επιλέγοντας  να σπουδάσετε  μαζί μας, συμμετέχετε σε μια συνεχώς βαθμολογούμενη σχολή,  που αναγνωρίζεται διεθνώς  για τη διδασκαλία, την έρευνα και  την ποιότητα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών μας.

Είμαστε  από τα λίγα τμήματα επιχειρήσεων που διαθέτουν επίσημα πιστοποιημένα ερευνητικά εργαστήρια.  Όλα αυτά καθιστούν το πτυχίο σας προτιμητέο από τους εργοδότες σας.

 Το  πτυχίο του Τμήματός μας και τα μεταπτυχιακά μας, σας παρέχουν επιστημονικά θεμέλια  και δεξιότητες, για να επιτύχετε ακαδημαϊκά και επαγγελματικά, σταδιοδρομώντας σε κάθε τομέα ή κλάδο. 

Πέραν των επιστημονικών, διοργανώνουμε φοιτητικά συνέδρια, εβδομάδες καινοτομίας και επιχειρηματικότητας  και  φιλοξενούμε τακτικά  επισκέψεις εργοδοτών και επαγγελματικές εκδηλώσεις, δίνοντας σας την ευκαιρία να μιλήσετε άμεσα  και να λάβετε οδηγίες σχετικά με την καριέρα σας.

 Φοιτητές από άλλες  χώρες  έρχονται σπουδάζουν και ακαδημαϊκοί διδάσκουν, στο Τμήμα μας,  συνεισφέροντας στην πολύτιμη προετοιμασία για τη σημερινή διεθνή αγορά. Μέσω ειδικών προγραμμάτων μπορείτε και εσείς να κάνετε δωρεάν μέρος των σπουδών σας καθώς και πρακτική και διπλωματική εργασία, στα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια της Ευρώπης .

 Το προσωπικό τού Τμήματος βρίσκεται πάντα δίπλα σας, για να σας συμβουλέψει , κατευθύνει,  για κάθε θέμα των σπουδών σας. Ακόμη και συμπλήρωση προαπαιτούμενων γνώσεων μέσω ταχύρρυθμων σεμιναρίων.

Τέλος δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην κοινωνική ζωή σας, παρέχοντας κάθε δυνατότητα ανάδειξης των όποιων ενδιαφερόντων σας.

 Σας περιμένουμε σε ένα συναρπαστικό κοινό ταξίδι.

 

Ήρα Αντωνοπούλου

Πρόεδρος

 

 

Σύνδεσμοι

Ανακοινώσεις